Adlibris värvar ny toppchef – ska vässa upplevelsen: ”Mycket att tillföra”

Adlibris nya vd toppar laget ytterligare – och sätter större fokus på kundupplevelsen. Adlibris får en customer experience manager. Till rollen har Veronica Fras värvats från Viaplay.
Text: Daniel Norman
Annons:

Adlbrisgruppen sätter ett större fokus på kundupplevelsen genom att skapa en särskild avdelning där CRM och kundservice samlas.

Veronica Fras kommer att leda den.

– Veronica kommer att tillföra mycket med sin omfattande och gedigna erfarenhet inom Customer Experience, inte minst från sin senaste roll inom streaming, som är en av de mest konkurrensutsatta branscher som finns, säger vd Jonas Karlén.

Närmast kommer hon från Via Play där hon varit head of customer experience. Tidigare har hon haft liknande roller hos SPP och Svenska Spel.

– Jag hoppas att jag kan bidra med mina erfarenheter av att jobba datadrivet och kundcentrerat, både strategiskt och operativt. Jag tror också att det finns en hel del likheter med min nuvarande bransch, inte minst i utmaningarna kring att hjälpa kunden att snabbt och enkelt hitta relevant och intressant innehåll och att inspirera till nya upplevelse, säger hon.

I sin nya roll blir Veronica Fras en del av Adlibrisgruppens ledningsgrupp.

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...