Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Säkerhet

Market på D-congress – rapporterar live från mässan: ”Täcka det viktigaste”

Publicerad: 4 mars 2020, 15:05

Market storsatsar på D-congress och rapporterar live direkt ifrån mässan. ”De har en intressant agenda”, säger redaktionschef Pontus Edman.


Läs mer: Corona-oro stoppar inte D-congress – väntar rekordmånga besökare

I morgon är det dags för årets D-congress i Göteborg. I år storsatsar Market på mässan. Förutom att ett stort gäng från vår säljavdelning finns på plats så kommer tre reportrar att liverapportera direkt på Market.se.

– D-congress lockar väldigt många initierade personer och har en intressant agenda med fokus på värderingsdrivna affärer. Vi har varit på plats i flera år i rad och det är en självklarhet att vara det även i år, säger Pontus Edman.

Ett liveflöde med kontinuerliga uppdateringar både i text och bild utlovas.

– Vi ska göra vårt bästa för att täcka det viktigaste från mässan och ge en så bra uppdatering som möjligt till de som inte har möjlighet att vara på plats i Göteborg, säger Pontus Edman.

Sara Karlsson, Marie Hillblom och Helen Preutz från Markets redaktion finns på plats på D-congress.

Marie Hillblom, Helen Preutz och Sara Karlsson kommer att vara på plats från Markets redaktion.

– Våra reportrar kommer att finnas på plats hela dagen. När de inte gör intervjuer eller lyssnar på seminarier kommer de att finnas i Market monter, i gången mellan mässhallen och stora scenen. Hugg gärna tag i dem och prata retail, det kommer de att uppskatta, säger Pontus Edman

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev