Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Säkerhet

I dag har H&M öppnat igen – tvingades ha butiken stängd i en vecka

Publicerad: 25 augusti 2022, 10:56

H&M har tvingats ha sin butik i Shopping i Luleå stängd i en vecka. Orsaken: En vattenskada. ”Vi öppnade vår butik igen i dag”, skriver Laura Mendez Blanco på H&M:s pressavdelning till Market.


Ämnen i artikeln:

H&M

Det var en i onsdags förra veckan som en plugg i en sprinklerledning släppte och orsakade en vattenskada. Det rapporterar Norrbottens-Kuriren. 

– Den skadade ytan är bakom rulltrappan som ligger direkt till höger inne på Shopping men det är ingen jättestor vattenskada, säger Johan Lång, affärschef för ägaren Diös till tidningen. 

Sedan dess har H&M hålla stängt. En delegation från kedjan har tillsammans med Diös inspekterat lokalen och definierat vad som behöver göras, skriver Norrbottens-Kuriren. Bland annat behövde det skadade området torka och en del väggar sättas upp. 

Market har varit i kontakt med H&M som skriftligt kommenterar händelsen så här: 

”Vår H&M butik på Storgatan i Luleå var tillfälligt stängd på grund av en vattenläcka i byggnaden. Vi öppnade vår butik igen i dag och vi är glada att kunna fortsätta erbjuda våra kunder den bästa möjliga shoppingupplevelsen. Då vattenläckan skedde i byggnaden har vi inte ytterligare kommentarer att tillägga”, skriver Laura Mendex Blanco i en kommentar. 

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

H&M

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev