söndag26 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Säkerhet

Hornbach vädjar till kunderna om hjälp: Bokstäver försvinner från varuhusskyltarna

Publicerad: 22 september 2022, 07:21

Flera av Hornbachs varuhus har blivit av med bokstäver på sina skyltar.

Byggvarukedjan Hornbach har ett udda problem att brottas med. Bokstäver från koncernens butik i Borås har försvunnit, och det är inte första gången det inträffar.

Ämnen i artikeln:

HornbachBygg

Loke Westberg

loke.westberg@bonniernews.se


Om du ska handla på Hornbach i Borås i närtid kan du inte stirra dig blind på skylten. På den står nämligen bara ”Horn  ch” just nu, rapporterar Borås Tidning.

Någon gång under de senaste dagarna har personer stulit bokstaven B och A ur skylten. Hornbachs koncernledning har gått ut med ett allmänt upprop på sina sidor i sociala medier där man varnar och berättar om fenomenet.

Trenden sträcker sig nämligen längre än bara Borås, även i Helsingborg och Göteborg saknas bokstäver från byggvaruhusets skyltar.

”När det gäller informationen om den senaste tidens händelse på vårt byggvaruhus i Borås så kan vi i dagsläget ge följande kommentar: Vi kan bekräfta att bokstäverna verkligen har tagits bort från vår logotyp på fasaden. Vi vet också att liknande tillbud rapporterats in från andra Hornbach-varuhus - både i Sverige och utomlands”, skriver Hornbach i en kommentar till tidningen.

De skriver vidare:

”För att kunna reda ut detta så snabbt som möjligt har vi redan bett våra kunder om hjälp. Alla som har relevant information kan skicka den till oss. Vi hoppas kunna publicera de första svaren av händelserna på hornbach.se inom kort. Samtidigt ber vi om förståelse för att vi i dagsläget inte kan uttala oss mer om hur bokstäverna tagits bort och anledningen till detta. Vi hoppas att bokstäverna så snart som möjligt kan återvända till den plats där de hör hemma.”

LÄS OCKSÅ: Kampanjen med de försvunna bokstäverna sprider sig – Hornbach lägger locket på

 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev