Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Arbetsliv

Tiger of Sweden inte ledarlöst längre: ”Vi ska bli mer relevant för kunden”

Publicerad: 11 november 2019, 09:48

Tiger of Sweden har gjort klart med en ny vd: Linda Dauriz. ”Jag är nyfiken på möjligheten att bli del av Tiger of Sweden”, säger hon i en kommentar.


Ämnen i artikeln:

ModeLedarskap

I februari rapporterade Market att Tiger of Swedens tidigare vd Hans-Christian Meyer lämnade sin post med omedelbar verkan.

IC Group inledde omgående jakten på en ny vd och nu meddelar Tiger of Swedens ägare i ett pressmeddelande att en lösning träffats.

Linda Dauriz tar över som vd och kliver in i rollen den 1 december. Hon kommer närmast från Hugo Boss och en roll som ansvarig för kundupplevelse och digital marknadsföring i alla kanaler.

I en kommentar pekar IC Groups styrelseordförande Peter Thorsen bland annat på Linda Dauriz´ erfarenhet av kundfokus, internationella relationer och hennes digitala bakgrund som viktiga i Tiger of Swedens framtidsresa.

– Jag ser stor potential i varumärket. Vi ska bli mer relevanta för kunden online, i våra butiker och i samarbeten med våra distributionsparter”, säger Linda Dauriz i en kommentar.

Under jakten på ny vd till Tiger of Sweden har Moa Strand agerat som interim-vd. Nu kliver hon istället in som marknadschef i Tiger of Sweden.

Läs mer: Tiger of Swedens vd lämnar omedelbart  – jakten på efterträdare inledd

Marie Hillblom

Ämnen i artikeln:

ModeLedarskap

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev