torsdag2 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Arbetsliv

Stadium toppar laget – värvar nya spelare från Babyshop och Specsavers

Publicerad: 25 februari 2021, 09:10

Stadium toppar laget och värvar från Specsavers och Babyshop. Saana Rotkirch blir ansvarig för butiksverksamhet i Finland och Miranda Nanhed blir ny inköpsdirektör.

Ämnen i artikeln:

StadiumSport och fritidRekryteringPersonal

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


1 mars tillträder Saana Rotkirch jobbet som head of store operations för Stadium-kedjan I Finland.

– Det känns fantastiskt att kunna välkomna Saana till teamet. Saana kommer med erfarenhet från en del av retail som både förändrats och utvecklats väldigt snabbt de senaste åren. Med sin erfarenhet och sitt ledarskap kommer Saana att komplettera det redan starka och framgångsrika Stadium Finland-teamet, säger vd Magnus Wåhlander.

Närmast kommer hon från jobbet som retail operations manager för Specsavers i Finland där hon supportat 50 franchisebutiker.

– Jag är så glad att få komma med på resan i ett så rutinerat team. Det känns nytt och spännande även om det fortfarande är retail. Missionen om att kunna erbjuda sport till alla är fantastisk och jag känner mig privilegierad att få bli en del av Stadium och den energi jag tidigare mött som kund, säger Sara Rotkirch.

15 mars tillträder Miranda Nanhed som bying director för purchase & category.

Närmast kommer hon från Babyshop-gruppen där hon arbetade som inköpschef.

– Miranda har en lång bakgrund inom inköp och hur det ska drivas på ett strukturerat sätt. Med den utveckling som nu sker inom Stadium kommer den övergripande ledningen av purchase & category-arbetet att se annorlunda ut. Här kommer Miranda att tillföra erfarenhet och kompetens, säger Magnus Wåhlander.

Miranda Nanhed ser fram emot att kliva in i sin nya roll.

– Att få jobba med utveckling mot uppsatta mål och sträva efter att bli ännu bättre och starkare tillsammans är något jag brinner för. Jag känner mig oerhört taggad men också ödmjuk, säger hon.

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev