Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Arbetsliv

Snabbväxaren tar in CSR-chef: ”Ska bli ett ännu mer hållbart modevarumärke”

Publicerad: 7 oktober 2020, 08:42

Den svenska e-handlaren NA-KD har anställt Anna Winde som CSR-chef. ”En perfekt rekrytering för att ta vårt bolag till nästa nivå”, säger COO Oscar von Konow.


Ämnen i artikeln:

KläderRekryteringNa-kd

Anna Winde kommer från Volvokoncernen där hon har arbetat i 13 år – senast i en roll som director of corporate responsibility.

Hon kommer att leda både det strategiska och operativa arbetet med att utveckla NA-KDs hållbarhet – från råmaterial till färdiga produkter. I arbetet ingår även bolagets initiativ inom cirkulärt mode.

Målet är att bli klimatneutralt till slutet av 2025.

– Vi är naturligtvis väldigt glada och stolta över att Anna kommer till oss för att leda vårt arbete mot att bli ett ännu mer hållbart modevarumärke. Annas mångåriga erfarenhet från hållbarhet- och CSR-arbete tillsammans med hennes bakgrund som managementkonsult gör henne till en perfekt rekrytering för att ta vårt bolag till nästa nivå, säger Oscar von Konow i en kommentar.

Anna Winde upper att hon är ”supertaggad” för jobbet.

– Jag är övertygad om att så pass ungt och snabbrörligt bolag som NA-KD kan göra skillnad på riktigt i en bransch som är under förändring, säger hon.

Mikael Sydner

Reporter

mikael.sydner@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

KläderRekryteringNa-kd

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev