Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Arbetsliv

Pierce Groups tunga förlust – finanschefen har omkommit efter en trafikolycka

Publicerad: 7 juni 2022, 09:31

Pierce Gorups finanschef Tomas Ljunglöf har omkommit efter en trafikolycka.

Pierce Group har förlorat sin finanschef. Tomas Ljunglöf var i förra veckan med om en trafikolycka som kostade honom livet.

Ämnen i artikeln:

Pierce

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


I fredags kommunicerade Pierce Group att bolagets finsanschef, CFO, Tomas Ljunglöf inte kommer att vara i tjänst under en period efter att ha varit med om en trafikolycka, 

I går kom beskedet att Tomas Ljunglöf inte längre är i livet. 

– Tomas var en fantastisk CFO och en omtänksam kollega. Han hade en särskild förmåga att balansera fullt fokus på uppgiften som skulle lösas med att ha glimten i ögat och nära till skatt. Det har varit ett stort privilegium att arbeta så nära honom i över fyra år. Saknaden är obeskrivlig och det är svårt att acceptera att någon som var så full av energi för några dagar sedan nu har lämnat oss efter en tragisk olycka. Våra tankar går till Tomas familj och hans älskade, säger vd Henrik Zadigi en kommentar. 

Redan i fredags kommunicerade Pierce Group att Niclas Olsson, head of business control, skulle kliva in som finanschef i Tomas Ljunglöfs frånvaro. Han stöttats av Gunilla Spong, ordförande i bolagets revisionsutskott, som har en lång erfarenhet av att vara CFO i noterade bolag. 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev