torsdag8 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Arbetsliv

Netonnet utvecklar tjänster och rekryterar chef från Telia för att leda satsningen

Publicerad: 25 mars 2021, 09:01

För att möta den ökade efterfrågan på tjänster, bland annat inom hållbarhet, stärker Netonnet upp ledningsgruppen med Margareta Törnblad som ny chef för området tjänster.

Ämnen i artikeln:

TjänstefieringNetonnetHemelektronikRekrytering

HP

Helen Preutz

helen.preutz@bonniernews.se


Hemelektronikkedjan Netonnet ser en ökad efterfrågan för olika typer av tjänster såsom support och service, finansiering och försäkring. Även intresset för uthyrning och andrahandsförsäljning samt paketering av tjänster ökar.

Under 2021 vill kedjan fortsätta att underlätta för kunderna i alla aspekter, genom att utveckla tjänsterna, säger vd Susanne Holmström.

– Vår vision är att erbjuda våra kunder hemelektronik på enkla och smidiga sätt, och tjänster spelar en viktig roll i att möjliggöra detta idag och för framtiden.

Ansvarig för området tjänster blir från och med nu Margareta Törnblom som rekryterats från telekomjätten Telia där hon ansvarade för transformation inom kundupplevelsen.

Margareta Törnblom har även erfarenhet av att driva tjänsteutveckling och har haft ledande positioner inom Tele2 och Digital River World Payment. Hon kommer även att ta plats i Netonnets ledningsgrupp.

– Margaretas brinnande engagemang för kund och kundupplevelse och hennes erfarenhet av tjänstepaketeringar blir ett starkt tillskott i ledningsgruppen och i vårt bolag, säger vd Susanne Holmström.

Margareta Törnblom lovar att fokusera både på att utveckla existerande tjänster och komplettera med nya tjänster.

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev