söndag5 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Arbetsliv

Nelly värvar Netonnets logistikchef: ”Ska driva vår förändringsagenda”

Publicerad: 1 mars 2021, 13:07

Nelly värvar Netonnets logistikchef. Stefan Svensson har utsetts till operativ chef för bolaget och kommer även att ingå i ledningsgruppen.

Ämnen i artikeln:

NellyModeRekrytering

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


– Nelly lyfter arbetet med vår värdekedja. I år samlar vi hela vår organisationen i Borås och flyttar logistiken till vårt nya automatiserade lager. Våra 1,1 miljoner kunder gör 2,6 miljoner köp per år i Norden. Detta ställer stora krav på logistiken och jag är glad att Stefan Svensson valt att komma till oss för att driva vår förändringsagenda. Vi ska fortsätta arbeta för hög lageromsättning, hållbar värdekedja, effektiv logistik och snabba och precisa leveranser, säger vd Kristina Lukes i en kommentar.

I dag arbetar Stefan Svensson som logistikchef för Netonnet, ett jobb han haft sedan 2015. Innan dess arbetade han som chef för logistik och IT på Focus Nordic AB under fem år.

– Nelly är ett unikt starkt varumärke mot en krävande och attraktiv målgrupp. Det finns potential att utveckla hela bolagets värdekedja och jag är peppad på att öka effektiviteten med ett nytt automatiserat lager tillsammans med teamet, säger han i en kommentar.

Sitt nya jobb börjar Stefan Svensson i sommar.

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev