söndag4 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Arbetsliv

Indiska värvar Coop-profilen – blir ny hållbarhetschef: ”Helt rätt att ta klivet”

Publicerad: 10 maj 2021, 05:07

Coop-profilen Bodil Jönsson Lindgren blir ny hållbarhetschef hos Indiska. ”Känns helt rätt att ta klivet in i en ny bransch”, säger hon i en kommentar.

Ämnen i artikeln:

IndiskaHeminredningModeRekrytering

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


Bodil Jönsson Lindgren blir ny hållbarhetschef för Indiska och en del av bolagets ledningsgrupp.

– Jag är stolt och väldigt glad att Bodil valt att ansluta till Indiska. Bodils breda erfarenhet inom retail, kommunikation och hållbarhetsfrågor kommer att vara en viktig tillgång i den utvecklingsfas vi befinner oss i, säger vd Karin Lindahl i en kommentar.

Hon tar över frågorna från Mona Lindskog, som drivit kedjans hållbarhetsarbete de senaste åren.

Närmast kommer Bodil Jönsson Lindgren från jobbet som kommunikationschef för Coop Sverige. Tidigare har hon varit chef för kedjans butiksformat och innan det marknadschef.

– Efter att ha verkat inom dagligvarubranschen under hela min yrkeskarriär, känns det nu helt rätt att ta klivet in i en ny bransch, till ett företag med en gedigen historia och med starka värderingar på området hållbarhet. Indiska är i dag ett företag med offensiva och tydliga målsättningar inom hållbarhet, företaget skall gå i bräschen inom branschen genom att aktivt påverka och bidra till ett mer ansvarstagande samhälle, något som verkligen inspirerar och som jag gärna vill vara en del av, säger hon i en kommentar.

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev