torsdag8 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Arbetsliv

Han blir vd för Addnature när ägaren utökar satsningen på outdoor

Publicerad: 7 april 2020, 14:28

Martin Netinder är ny vd för Addnature och han kommer samtidigt att leda ägaren Internetstores outdoorverksamhet. ”Det känns otroligt spännande och motiverande att få utveckla vårt erbjudande”, säger han i en kommentar.

Ämnen i artikeln:

AddnatureSport och fritidLedarskap

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


Internetstores, som bland annat äger Addnature, hade en omsättning på 373 miljoner euro.

Nu sätter man ett större fokus på sin outdoorverksamhet genom att tillsätta Martin Netinder som ansvarig för verksamheten. Samtidigt blir han vd för Addnature.

– Med Addnature har vi skapat en stark, internationell e-handelsplattform, men även en fysisk butik i Stockholm. Det är nu i helt rätt tid vi satsar ytterligare inom outdoor, säger Internetstores vd Dr Hans Dohrmann i en kommentar.

Närmast kommer Martin Netinder från rollen som vd för Elevenate. Innan dess har han jobbat inom Peak Performance där han ansvarade för internationell expansion.

– Sedan ung ålder har jag alltid haft en stor passion för outdoor-livsstilen, oavsett årstid. Det känns otroligt spännande och motiverande att få utveckla vårt konsumenterbjudande ytterligare och inspirera den växande skara människor som har samma passion som oss, tillsammans med teamen inom Internetstores och i synnerhet det duktiga Addnature-gänget här i Stockholm, säger han själv i en kommentar.

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev