Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Arbetsliv

Han är Årets chef: ”Har skapat en vinnarkultur med sikte på att bli bäst”

Publicerad: 13 mars 2020, 12:08

Synsam Groups vd och koncernchef Håkan Lundstedt har året prisats för sitt ledarskap. Nu har han utsetts till Årets chef av tidningen Chef.


Ämnen i artikeln:

AccessoarerLedarskapSynsam

2018 utsågs Håkan Lundstedt till Årets ledare. Nu har han åter prisats för sitt ledarskap genom att få utmärkelsen Årets chef av tidningen Chef.

– Jag är så hedrad, tacksam och superglad för priset. Jag vill rikta ett varmt tack till Synsam Groups alla fantastiskt duktiga medarbetare, dem jag har nöjet att arbeta med varje dag. Jag vill också tacka juryn var arbete har vart omfattande med en gedigen process som jag känner stor respekt för, säger han i en kommentar.

Priset delas ut årligen och lyfter fram och belönar goda exempel bland Sveriges chefer och ledare:

Juryns motivering lyder:

”En chef som vitaliserar de branscher han verkar i, som väcker engagemang och skapar innovation och där det okonventionella blir självklart. Låter alla veta att han står stadigt i sina värderingar och i sin strategi, är både disruptiv och finurlig, visar engagemang för medarbetare, teamet och hållbarhet, vilket skapar ringar på vattnet långt ut i samhället. Har skapat en vinnarkultur med sikte på att bli bäst i världen och då vill han ta med sig teamet upp på prispallen.”

Läs mer: Han ger Synsam samsyn: ”Att leda människor är det roligaste jag vet”

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

AccessoarerLedarskapSynsam

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev