Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Arbetsliv

E-handlarens nya vd toppar laget – här är Parfym.se:s senaste värvningar

Publicerad: 23 mars 2021, 10:36

Parfym.se:s nya vd Jonas Häggqvist toppar laget – och plockar in erfarenhet från konkurrenterna. ”Det är två nyckelrekryteringar som kommer att spela en viktig roll på vår resa framåt”, säger han.


Ämnen i artikeln:

Hälsa och egenvårdRekryteringPersonalParfym.se

Läs mer: Med ny vd vid rodret gasar Parfym.se  – ska dubbla omsättningen

I december kunder Market berätta att Jonas Häggqvist tar över som vd för parfym.se med målet att öka omsättningen, expandera internationellt och utveckla sortimentet.  

Nu förstärker han ledningsgruppen med två rekryteringar.

Kicks tidigare inköpsdirektör  Catharina Lundberg får rollen som inköps- och kommersiell chef.

– Det ska bli oerhört roligt att vara med och ta Parfym.se till nästa nivå. Bolaget har gjort en fantastisk resa hittills och jag ser enorm potential framåt. Jag ser särskilt fram emot att utveckla vårt kunderbjudande och skapa en kundupplevelse i absoluta framkant. Genom att bredda vårt sortiment, stärka vårt varumärke och ta tillvara på digitaliseringens möjligheter för att förstå framtida kundbeteenden, vill vi utveckla Parfym.se till skönhetskundens förstahandsval, säger hon i en kommentar.

Hon har över 25 års erfarenhet av affärsutveckling och förutom Kicks har hon bland annat arbetat inom Åhléns och NK.

Ehsan Ghaffari blir ny teknisk- och operativ chef för parfym.se. Liksom Jonas Häggqvist har han en bakgrund inom Oriflame och har 15 års erfarenhet av att jobba med omnichannel och försäljning till konsument inom skönhet och hälsa.

– Jag ser fram emot att, tillsammans med resten av teamet, skala upp Parfym.se, expandera internationellt och driva den digitala och operationella transformationen. Ambitionsnivån är hög, vi har lönsamhet i en starkt konkurrensutsatt bransch och vår stora kundbas möjliggör att vi kan jobba mer datadrivet, vilket är avgörande i vår bransch. Vi kommer att satsa stort på att optimera vår tekniska infrastruktur och arbeta ännu mer kundcentrerat för att komma närmare våra kunder. Vi vill skapa branschens bästa kundupplevelse, säger han.

Jonas Häggqvist är nöjd med värvningarna.

– Det är två nyckelrekryteringar som kommer att spela en viktig roll på vår resa framåt. Med deras expertkompetens och gedigna erfarenheter kan vi ytterligare stärka relationen till våra kunder, vårt erbjudande och vår kultur. Det är viktiga framgångsfaktorer i en extremt konkurrensutsatt bransch på en snabbt föränderlig marknad. Tillsammans med hela teamet ser jag fram emot att växla upp, ligga steget före och erbjuda en kundupplevelse utöver det vanliga, säger han i en kommentar.

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev