måndag25 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Arbetsliv

Boozt vädrar guld – i dag hejar de fram tjejerna

Publicerad: 15 augusti 2023, 07:23

Lyckan var total när Sverige gick segrande ur kvartsfinalen mot Japan med 2–1.

Foto: Privat

De svenska damerna ångar vidare till semifinalen mot Spanien. Och när avancemanget sträckt sig över semesterns slut – flockas skarorna i konferensrum runt om i hela landet. Boozts Emma Holmberg berättar hur de laddar inför matchen.


JB


På Boozts huvudkontor i Malmö så planerar de ett avbrott under förmiddagen, för att än en gång stötta Sveriges framfart i VM, berättar Emma Holmberg, kommunikationschef på Boozt.

Kommer ni samla kontoret igen till morgondagens match? Hur går uppladdningen?
– Absolut! Efter en fantastisk uppslutning inför förra matchen kände vi att det var ett måste att göra om det. I dag kommer vi att samlas över 60 personer på huvudkontoret för att tillsammans heja fram Sverige i matchen.

Hur går samlingen till och hur är intresset på kontoret? Är det högljutt så att säga?
– Intresset på kontoret är otroligt högt, särskilt bland våra svenska kollegor som naturligtvis är extra engagerade. Vi har även en japansk kollega på vårt huvudkontor som också engagerade sig i matchen, även om hon var lite besviken över resultatet. Hejaropen kunde höras över hela kontoret, och stämningen var elektrisk, särskilt under den spännande avslutningen. Det var en perfekt start på helgen.

Vad betyder fotboll och idrottsvärlden för er på Boozt?
– Sport en integrerad del av vår gemenskap. Vi har ett engagerat fotbollslag, ett innebandylag och även andra idrotter som padel och badminton är populärar bland våra medarbetare. Fotbollen har en särskild betydelse för oss, vi stödjer både Malmö FF och Brøndby IF, och vårt engagemang med idrottsvärlden sträcker sig även till de nationella handbollslagen för Sverige, Danmark, Norge och Island.

Team Boozt och ekonomichefen Sandra Gadd hejade fram Sverige i mötet mot Japan.

Foto: Privat

Börjar det dofta guld?
– Vi har stort förtroende för laget och tror att laget har potentialen att ta sig ända till finalen!

LÄS ÄVEN: Per Fricks dubbla karriärer – målskytt och chefsdesigner: ”Rätt spelare på rätt plats”

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev