måndag5 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Arbetsliv

Bensinjätten rekryterar ny chef från Kicks: ”Kommer att bli värdefull”

Publicerad: 26 april 2021, 12:03

Circle K har rekryterat en ny HR-direktör: Maria Tremura som närmast kommer från Kicks. ”Jag kommer att fokusera på stödet till våra stationer”, säger hon.

Ämnen i artikeln:

Circle KDagligvarorRekrytering

Andreas Dyrberg Skog

andreas.dyrberg-skog@bonniernews.se


Det händer mycket inom Circle K. Bara de senaste veckorna har kedjan presenterat ett nytt samarbete med Plantagen och en ny app som låter kunden boka tankning och betala direkt i mobilen.

Även på rekryteringsfronten händer saker.

I mars anställdes Erika Albansson-Söderlund som ny kommunikationschef.

Och för ett par veckor sedan tillträdde Maria Tremura som HR-direktör.

– Jag kommer att fokusera på stödet till våra stationer, vilket ligger högt på HR-agendan, för att ytterligare underlätta i alla led och skapa mervärde utan att tappa det viktigaste vi har – affären och kunden. I vissa avseenden behöver vi släppa det etablerade och göra annorlunda, testa nytt och se vad det ger oss, säger Maria Tremura.

Hon kommer närmast från Kicks där hon också var HR-chef (CHRO, chief human resources officer) och jobbade innan dess hos amerikanska Xerox.

Maria Tremura tar också plats i Circle K:s ledningsgrupp.

– Vi är verkligen glada att ha rekryterat Maria till den här nyckelrollen. Hennes sätt att tänka runt hur HR och affärsutveckling hänger ihop kommer att bli värdefullt framåt eftersom det händer så otroligt mycket hos oss just nu. Att hon dessutom är en härlig och klok person är också viktigt för oss, eftersom det är människorna som bygger hela vår verksamhet, säger Eva Kimborn Heivert, vd på Circle K Sverige.

Läs mer: Bensinjättens plan – ett varuhus vid vägen: ”Fler samarbeten är på gång”

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev