lördag23 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Podcast

Elgigantens vd: ”Det är viktigt att ta vara på de interna talangerna”

Publicerad: 9 januari 2019, 10:33

För 23 år sedan fick Elgigantens vd Niclas Eriksson sitt första jobb som säljare i företaget. Hans erfarenhet av att göra karriär inom ett och samma företag speglar också hans syn på att satsa på de duktiga medarbetare man har.

Ämnen i artikeln:

ElgigantenHemelektronikKarriär

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Libsyn är blockerad under “Visa våra partners”.

Att bli chef var aldrig något mål för Niclas Eriksson, däremot har han alltid varit intresserad av att vara ledare och få med sig andra mot sina mål.

I Markets karriärpodd talar han med Markets Mikael Sydner och Retail Recruitments Olle Mikkelsen om hur viktigt det är att ta vara på de talanger man har. 70 procent av alla rekryteringar hos Elgiganten kommer internt, vilket visar på att både återväxten och viljan att göra karriär inom företaget är stor.

Elgiganten vann Årets butikskedja i Retail Awards 2018. Vill du nominera ditt företag till Årets butikskedja eller någon annan kategori i Retail Awards 2019, kan du göra det här. Obs, senast 6 februari måste din anmälan vara inne.

Thomas Karlsson

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev