Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Retail Awards

Stort intresse för Retail Awards – sista chansen att nominera dem du vill prisa

Publicerad: 22 juni 2021, 06:36

2019 vann Emelie Rommerdahl pris som Årets butikssäljare. Vem vill du ska ta hem priset i år? Du kan fortfarande nominera din kandidat.

Foto: Jessica Segerberg

Intresset för att lyfta fram kandidater inför Retail Awards är stort. ”Det är som att alla vill fira de framgångar som detaljhandeln trots allt haft under pandemiåret 2020”, säger projektledare Lars Welin. Det går att nominera ett tag till – torsdag är sista dagen.


Ämnen i artikeln:

Svensk Handel

LÄS MER: Du kan också bli en vinnare – dags att börja nominera inför årets Retail Awards 

För femte året rad arrangerar Market tillsammans med Svensk Handel Retail Awards. Sedan början av maj har det funnits möjlighet att nominera kandidater till de nio priserna. 

– Intresset är starkt. Det är som att alla vill fira de framgångar som detaljhandeln trots allt haft under pandemiåret 2020. Det är också en styrka för priset att Retail Awards har delats ut oavbrutet sedan 2008 – och även i fjol trots de speciella omständigheterna, säger Lars Welin. 

Har du något företag eller någon person som du vill prisas? Det går fortfarande att nominera.  

– Nomineringen stänger den 24 juni – så jag vill uppmana alla att omgående gå in och nominera sina favoriter. Det går snabbt och är ett enkelt sätt att lyfta vår bransch och dess företag, kedjor, entreprenörer och medarbetare.

Efter sommaren drar jurygruppernas arbete igång, berättar Lars Welin. Då ska alla nomineringar gås igenom och bearbetas. 

– Därefter startar urvalsprocessen som leder fram till att tre finalister presenteras – och slutligen att en vinnare koras. 

Kan du berätta mer om själva prisutdelningen? 
 – Den kommer att ske i anslutning till detaljhandelns nya stora mötesplats Retail Arena den 20 oktober. Vi hoppas naturligtvis att så många som möjligt kan vara på plats och vi räknar med att återkomma efter sommaren och berätta mer om planerna i detalj för årets Retail Awards. Alla kommer dock under alla omständigheter att kunna följa prisutdelningen via en kostnadsfri digital sändning, säger Lars Welin. 

Årets kategorier i Retail Awards

■ Årets retailledare 

■ Årets säljare 

■ Årets arbetsgivare

■ Årets butikskedja

■ Årets butik

■ Årets hållbarhetssatsning

■ Årets e-handel

■ Årets omniupplevelse 

■ Årets logistiksatsning

För att nomniera din kandidat, klick dig in på nomineringssajten här!  

 

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

Svensk Handel

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev