fredag9 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Premiär för Netonnets nya lagershop – i en för dem annorlunda omgivning

Publicerad: 17 november 2022, 13:20

Den nya lagershopen skiljer sig en del från utformningen av Netonnets andra butiker. Foto: Pressbild

Hemelektronikkedjan satsar stort i Bromma Blocks, beläget vid Bromma flygplats i Stockholm. I dag slog den nya lagershopen upp dörrarna i moderna Hangar 5. ”Läget gör bland annat att kunder som bor i innerstan har lätt att besöka oss.”

Ämnen i artikeln:

Netonnet

Loke Westberg

loke.westberg@bonniernews.se


Klockan 10:00 imorse klipptes bandet till Netonnets nya lagershop i Bromma Blocks.

– Äntligen, vi har länge sett fram emot att välkomna våra Stockholmskunder till vår nya Lagershop, säger Thomas Wendel, retailchef hos Netonnet i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ: Skakigt i handeln – därför varslar många inför vintern: ”Kommer vara fullt av sådana här besked”

Vanligtvis håller Netonnet till i handelsområden dit det är lite knepigare att ta sig med bil, men nu har hemelektronikkedjan öppnat i ett för dem lite nytt läge.

Bara ett stenkast från tvärbanestationen i Bromma Blocks är den nya butiken belägen, på bottenvåningen i den moderna Hangar 5.

– Vår nya lagershop har fönster runt hela lokalen som ger fina exponeringsmöjligheter på ett för oss nytt sätt. Läget gör bland annat att kunder som bor i innerstan, utan bil, har lätt att besöka oss, och vi tror även att kunder som bor i bland annat Bromma, Frösunda, Solna, Sundbyberg, Nockeby, Hässelby och Ekerö kommer att upptäcka hur enkelt och smidigt det är att handla hos oss, inte bara online utan även fysiskt. Tack vare våra blixtsnabba leveranser har kunderna möjlighet att få sina inköp hemlevererade smidigt och enkelt, ofta redan inom några timmar, säger Thomas Wendel i en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Netonnets vd om neddragningarna: ”Viktigt att vi som företag tar ansvar för våra kostnader” 

 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev