torsdag28 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Premiär för Netonnets lagershop i Halmstad: ”Stått på vår lista ett antal år”

Publicerad: 28 oktober 2021, 07:57

Netonnets nya lagershop i Halmstad. Foto: Pressbild.

Sedan tidigare har det varit känt att Netonnet satsar i Halmstad. I dag premiäröppnar hemelektronikkedjans nya lagershop – med en 2.600 kvadratmeter stor försäljningsyta.

Ämnen i artikeln:

Netonnet

Isidor Beslic

isidor.beslic@bonniernews.se


Efter sex månader av förberedelser och ombyggnation står nu Netonnets nya lagershop i Halmstad redo för kundinsläpp.

– Den här dagen har vi sett fram emot länge. Halmstad har stått på vår lista över mycket intressanta kommuner under ett antal år, säger etableringsansvarige Peter Andersson i en kommentar. 

Hemelektronikkedjan offentliggjorde sina planer i somras och berättade då bland annat att lagershopen skulle få en yta av 3.400 kvadratmeter, varav 2.400 kvadratmeter i ren försäljningsyta. När bygget nu är färdigt blir försäljningsytan i stället 2.600 kvadratmeter stor, alltså 200 kvadratmeter större än vad som ursprungligen kommunicerats. 

Lagershopen ligger belägen nära köpcentrumet Hallarna i utkanten av Halmstad. Ett strategiskt läge som passar Netonnet, enligt Peter Andersson. 

– Med kommunens cirka 70 000 invånare, 12 000 studenter på högskolan och 300 000 personer som bor inom en timmes bilresa bort ser vi att det finns ett utmärkt kundunderlag för vår nya lagershop. Vi ser nu mycket fram emot att få presentera oss och enkelheten i att handla hos oss, inte bara online utan även fysiskt, för kunderna, säger Peter Andersson.

Hemelektronikkedjan har sedan två veckor tillbaka breddat sitt sortiment till att även inkludera försäljning av tunga vitvaror såsom exempelvis kyl, frys och diskmaskiner. Lagershopens chef Martin Larsson ser fram emot att kunna erbjuda dessa nyheter för kunderna. 

”Lagershopen kommer att bli Halmstads nya hemelektronikmecka för alla som gillar att handla hemelektronik till låga priser på ett enkelt och tidseffektivt sätt. Vårt självbetjäningskoncept ger kunderna möjlighet att handla ostört samtidigt som vår kompetenta personal finns tillgängliga och närvarande för den som föredrar det”, säger han. 

 

 

 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev