tisdag26 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Partylands franchisetagare satsar på fler butiker: ”Vi ser gärna att de växer och blir starkare”

Publicerad: 19 januari 2022, 07:08

Paryland öppnar fyra butiker under första kvartalet. Bakom satsningen ligger redan befintliga franchistagare. Foto: Pressbilder

Partylands franchisetagare satsar på fler butiker. Det gör att kedjan under det första kvartalet kommer att öppna inte mindre än fyra butiker.

Ämnen i artikeln:

Partyland

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


– Två år av pandemin har varit en tid med att anpassa verksamheten, tidvis har vi behövt bromsa och vissa perioder har inneburit högt tryck, då många kunder har ett uppdämt behöv av att fira sina nära och kära. Vi ser att det finns ett stort behov av fysiska butiker med partytillbehör även under en pandemi med dess begränsningar, vilket ger oss styra och goda framtidsutsikter, säger Patrick Bruna, franchisechef för Partyland. 

Han ligger tillsammans med Åsa Bruna bakom två av de nya butikerna, en i Westfield Mall of Scandinavia i Solna och en i Kungens Kurva i Huddinge. Med dessa har de tio butiker. 

Efter öppningen i Mörby centrum under det första kvartalet kommer Henrik Svedström tillsammans med Charlotte och Staffan Lindblad att ha sju butiker. 

Melanie och Daniel Autio, som i dag driver Partyland i Liljeholmens galleria i Stockholm, satsar på ytterligare en butik i Kringlan i Södertälje. 

Under fjolåret öppnade Partyland sju nya butiker. Kedjan ser utrymme för fler. 

– Vi söker ständigt nya kvalificerade franchisetagare som vill ta sig an vårt koncept. Framöver satsar vi på lägen utanför storstäderna och gärna i norra Sverige. Vi välkomnar både nya och befintliga franchisetagare, men ser gärna att de franchisetagare vi har i dag, växer och blir ännu starkare, säger Patrick Bruna. 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev