torsdag8 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Partyland växer med tre butiker: ”Håller vår planerade etableringstakt”

Publicerad: 16 mars 2021, 11:51

Partyland växer med tre butiker. Framför allt handlar det om redan befintliga franchisetagare som gör ytterligare satsningar.

Ämnen i artikeln:

ExpansionLek och hobby

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


Partyland öppnar i Allum i Partille utanför Göteborg, i Arninge utanför Täby och i Väla utanför Helsingborg under våren.

– Vi har trots ett annorlunda år hållit vår planerade etableringstakt i Sverige. Många nya lägen och möjligheter ligger framför oss och att växa i svårare tider är inspirerande och utmanande. Tre starka lägen i områden där en Partyland butik saknas känns extra kul, säger franchisetagare Patrick Bruna.

Bakom satsningarna finns flera rutinerade franchisetagare.

Butiken i Allum etableras av Mikaela Lundberg-Santos, Desireé Larsson och Christian Adolfsson, som sedan tidigare driver Partyland i Port73 Haninge och i Femman i Göteborg.

Henrik Svedström, som är en av dem som ligger bakom butiken i Arninge, är ny som franchisetagare. Vid sin sida har han Charlotte och Staffan Lindblad som i dag driver butikerna, Frölunda, Kongahälla i Kungälv, Väsby och Västerås.

Butiken på Väla etableras av Addo och Maria Busuladzic som även driver den i C4 i Kristianstad.

– Vi söker ständigt nya kvalificerade franchisetagare som vill ta sig an vårt koncept, men vi ser gärna att de franchisetagare vi har i dag växer och blir ännu starkare och vi uppmuntrar att varje franchisetagare på sikt öppnar fler butiker om möjligheter finns. En del i vår utveckling är expansion, att växa som kedja och bli att bli Sveriges mest omtyckta festbutik, säger Patrick Bruna.

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev