tisdag26 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Nu öppnar Unisports storsatsning i Stockholm: ”Vill bjuda på fotbollsfest”

Publicerad: 1 december 2021, 09:31

Butiken ligger strax intill Sergels torg. Foto: Pressbild

Ledande e-handlaren storsatsar i Stockholm – tredje nyetableringen efter Paris och Köpenhamn.

Ämnen i artikeln:

Sport och fritid

Isidor Beslic

isidor.beslic@bonniernews.se


Unisport, som har en ledande position inom e-handelssegmentet för fotbollsprodukter, öppnar dörrarna till sin nya butik på Sveavägen i Stockholm i morgon torsdag, den 2 december. 

Butiken ligger inhyst i det så kallade Sergelhuset i nyrenoverade kvarteret Hästskon 12, där storbanken SEB förut hade kontor. 

Den nya flaggskeppsbutiken blir 300 kvadratmeter stor och det blir e-handlarens tredje fysiska butik, efter etableringar i Paris och Köpenhamn. 

Unisport beskriver nyetableringen som en storsatsning och berättar att de under öppningsdagarna kommer bjuda på en rad fotbollsrelaterade aktiviteter för de konsumenter som kommer på besök. 

Bland annat håller Unisport tillsammans med Adidas ett event i Kungsträdgården där medverkande kan mäta kraften i sina skott.

– Vi vill bjuda på en riktig fotbollsfest när vi öppnar vår nya flagship store och hoppas kunna förmedla vår vision om att förverkliga fotbollsdrömmar. En festlig och folklig start på för att visa vår nya butik och ambition att erbjuda exklusivt innehåll, bra service, och tillgång till världens bästa fotbollsprodukter, säger vd:n Michael Burk, i en kommentar. 

Unisport grundades 1995 och har sedan 2012 drivit e-handel i Sverige. I dag har de en lokal digital närvaro i sju andra europeiska länder. 

Så här ser det ut inne i butiken. Foto: Pressbild

 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev