torsdag8 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Nu gör Coop comeback: ”Vi ser fram emot att återvända”

Publicerad: 13 september 2021, 08:35

Coop gör comeback i Burlöv. Foto: Pressbild

2018 lades Coop Forum i skånska Burlöv ned – på torsdag är kedjan tillbaka på orten med premiär för Stora Coop. ”Vi kommer att satsa på lokal mat”, säger butikschef Kristina Grafström.

Ämnen i artikeln:

CoopStora CoopCoop Sverige


Läget är centralt, mitt emot Burlövs Center med närhet till Burlövs station. 

Säljytan är drygt 2 300 kvadratmeter och i butiken finns bland annat ett eget kök med heltidsanställd kock, delidisk och ett brett sortiment med mat från hela världen.

Kunderna kommer att kunna handla via en hämta-lösning där varor plockas i butik och levereras ut till kundparkeringen, utanför butiken. 

Butiken, som kommer att ha över 30 medarbetare inklusive butikschef, tas i början av nästa år över av Coop Kristianstad Blekinge (CKB) från Coop Butiker och Stormarknader (CBS).

– Vi ser fram emot att återvända till Burlöv med en ny och fräsch butik. Butiken har ett starkt priserbjudande samtidigt som vi vill inspirera till matglädje. Vi vet också att våra medlemmar och kunders tid är värdefull och därför kommer vi självklart att erbjuda onlinehandel, Scan and Pay, snabbkassor och Shop Express för att underlätta vardagspusslet, säger Pernilla Sandström, försäljnings- och driftschef hos CBS.

Butikschef Kristina Grafström kommenterar:

– Vi ser fram emot att möta våra kunder och medlemmar igen i en stor och luftig butik i bästa läge. Vårt mål är att skapa matglädje i en inbjudande butik med ett spännande sortiment och med ett brett utbud av färskvaror. Vi kommer att satsa på lokal mat från en mängd lokala leverantörer, men framför allt lyssna på vad våra kunder och medlemmar vill ha och utveckla butiken tillsammans med dem.

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev