måndag29 maj

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Lager 157 öppnar i Alingsås – ser utrymme att växa i Västra Götaland

Publicerad: 25 februari 2020, 12:39

Lager 157 aviserar att en ny butik öppnar i Alingsås i maj. Nu startar rekryteringen och i samband med öppningen utlovas en stadsfest.

Ämnen i artikeln:

ExpansionLager 157ModeLågpris

– Det är fantastiskt kul att få öppna en till butik så här nära vår hemmaplan och vi ser verkligen fram emot att kunna serva området i en högre grad genom närheten, säger Jessica Carlsson, retailchef på Lager 157, i ett pressmeddelande och berättar där också att rekryteringen nu startar.

Lager 157 har sitt ursprung i Västra Götaland. I Gällstad har kedjan sitt säte, här finns huvudkontoret och här öppnade kedjans första butik.

2018 öppnade en butik i Borås men kedjan uppger nu att man ser att det finns utrymme för ytterligare etablering i närområdet.

Den nya butiken i Alingsås tar plats i Bolltorps handelsområde och är på 1 800 kvadratmeter och ska rymma hela sortimentet.

Hyresvärden PA Ekström har förhoppningar om att kedjans butiksöppning ska dra nya kundgrupper till handelsområdet.

Kedjan siktar på att göra butiksöppningen i maj till en stor stadsfest.

Butiken i Alingsås blir kedjans 47:e butik. I mars öppnar Lager 157 en butik i Kristiansand och i april en butik i Farsta.

Market har tidigare rapporterat att Lager 157 redovisade ett starkt 2019 där försäljningen ökade med 5,7 procent mätt i jämförbara enheter. Även 2020 har börjat starkt och i januari redovisade kedjan en försäljning som gick upp 21 procent mot 2019.

Läs mer: Nu är Lager 157 redo att fortsätta sin resa i Norge – här öppnar nästa butik

Bild 1/3  

Marie Hillblom

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev