måndag29 maj

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Lager 157 fortsätter att växa i Norge - öppnar tredje butiken i mars

Publicerad: 20 december 2019, 13:52

Lager 157 fortsätter att växa i Norge och öppnar i mars 2020 sin tredje butik på norsk mark: en big box på Avenyen i Sørlandsparken i Kristiansand. I april öppnar också en ny svensk butik i Storstockholm.

Ämnen i artikeln:

ExpansionLager 157Mode

Läs mer: Långa köer när Lager 157 öppnade andra i Norge –  tredje är inte långt bort

Under 2019 har Lager 157 öppnat butiker på sju orter, varav två i Norge. Kedjan konstaterar nu att Norge är en marknad som man vill fortsätta att etablera sig på. 26 mars planerar Lager 157 att öppna en big box-butik i Kristiansand.

– Big box-formatet är en stor del av vårt dna. Här har vi alla möjligheter att presentera konceptet i sin helhet i stora och luftiga avdelningar. Precis som i Sandnes kommer butiken att få en riktigt maffig jeansavdelning, säger Mattias Wik, projektledare på Lager 157, i ett pressmeddelande.

I slutet av november öppnade Lager 157 sin butik i Sandnes och det var också då som kontraktet till butiken i Kristiansand undertecknades.

Kedjan konstaterar att försäljningen i butiken i Sandnes legat i linje med kedjans större butiker i Sverige.

2020 kommer också att innebära fortsatt expansion i Sverige. 8 april öppnar kedjan i Farsta Centrum. Johanna Winter, operativ chef, uppger att det här är en etablering som Lager 157 sneglat efter en lång tid.

– Läget i direkt anslutning till tunnelbanan och var kartnålen förhåller sig till våra övriga Stockholmsbutiker är viktiga aspekter i valet av plats. Nu påbörjar försäljningsorganisationen omgående rekryteringar till de tyngre tjänsterna i butikerna, säger Johanna Winther.

Läs mer: Nu är Lager 157 redo att fortsätta sin resa i Norge – här öppnar nästa butik

Marie Hillblom

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev