onsdag7 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Klart var godiskedjan öppnar nästa butik – gör comeback: ”Fått förfrågningar från kunder”

Publicerad: 12 september 2022, 09:46

Maria Parks nya Hemmakväll-butik. Foto: Pressbild

För fem år sedan stängde Hemmakväll i Maria Park i Helsingborg. Nu gör godiskedjan comeback och flyttar tillbaka in i parken. ”Stolta över att ha ett så bra samarbete med våra franchisetagare”.

Ämnen i artikeln:

Hemmakväll

Loke Westberg

loke.westberg@bonniernews.se


Nästa vecka flyttar godisbutiken Hemmakväll in på Grepgatan 28 i Maria Park i Helsingborg.

I cirka fem år har kedjan lyst med sin frånvaro i Maria Park, men har i ett samarbete med en franchisetagare nu bestämt öppningsdatum för en ny butik.

– Det är jätteroligt att de väljer att utöka sitt samarbete med oss och starta en ny butik så att vi återigen kan slå upp dörrarna i Maria Park, säger Anna Hasselqvist, Drifts- och Etableringsansvarig på Hemmakväll.

Den 19 september slår butiken upp dörrarna, och bakom initiativet ligger franchisetagare Öresundsgruppen, som redan driver sex Hemmakväll-butiker i södra Sverige.

– Det är superkul att Öresundgruppen AB vill öppna ytterligare en butik tillsammans med oss. Vi är stolta över att ha ett så bra samarbete med våra franchisetagare och ser fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans, säger Anna Hasselqvist i en kommentar.

Hemmakväll vann pris för Årets Franchisebragd på Svenska Franchisegalan 2021. Från godiskedjan sida ser man mycket positivt på samarbetet med Öresundsgruppen.

– Vi har länge fått förfrågningar från kunder som önskar att vi återigen ska öppna en butik i Maria Park, så vi är mycket stolta över att äntligen kunna uppfylla deras önskningar i samarbete med vår franchisetagare, säger Anna Hasselqvist. 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev