måndag25 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Kjell & Company följer Ikeas samt Normals exempel – och flyttar in

Publicerad: 4 oktober 2021, 12:25

Kjell & Company öppnar på Grand Samarkand.

Kjell & Company, Ikea och Normal öppnar på Grand Samarkand i Växjö i höst. Fastighetsägaren Eurocommercial ser etableringarna som ett kvitto på att satsningen på förnyelse fungerat.

Ämnen i artikeln:

Kjell & CompanyIkeaNormal

HP


Hemelektronikkedjan Kjell & Company fortsätter att expandera, såväl i Norge som i Sverige.  Tidigare har kedjan kommunicerat en butiksöppning i Malmö samt en flytt och uppgradering av den befintliga butiken i Skrapan i år. Samtidigt fortsätter kedjan att uppgradera butiker till det nya konceptet Kjell 2.0.

Kjell & Company är inte den enda expansiva kedjan som öppnar på Grand Samarkand i höst. Market har tidigare berättat att även Normal flyttar in. Etableringen i Växjö blir en av nio under hösten.

I helgen öppnade även Ikea en planeringsstudio på Grand Samarkand. Ambitionen är att öppna i ett tiotal svenska städer innan årets slut.

Etableringarna är en del i det förnyelseprojekt som fastighetsägaren Eurocommercial inledde strax före pandemin. Förutom nyetableringarna har flera butiker flyttat till nya lokaler och uppgraderat sina koncept samtidigt som de allmänna miljöerna uppgraderats.

– Vi bevittnar att detta är ett arbete som gett ett fantastiskt resultat och som redan under pandemin skördade frukt. Vi står nu med ett fullt uthyrt köpcentrum i Grand Samarkand och hoppas på fortsatt god utveckling hos våra hyresgäster, berättar Alexander Appelsved, uthyrningschef för Eurocommercial i Sverige.

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev