måndag29 maj

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Jysk slutar smygöppna – har tagit fram modell för en coronasäker fest

Publicerad: 22 juni 2020, 12:44

Foto: Shutterstock

Nu är det slut med smygöppningar. När Jysk öppnar nytt i Insjön senare i veckan blir det fest. Men kedjan väljer att dra ut på den för att undvika trängsel.

Ämnen i artikeln:

JyskHeminredningButikCorona

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


– Det har varit viktigt för oss att fortsätta expansionen som planerat. Vi har gjort det ansvarsfullt med tysta öppningar. Nu efter fyra öppningar har vi tagit fram en lösning som gör att vi kan fira denna femte med våra kunder och ändå bibehålla säkerheten, säger regionchef Mirja Ahrén.

På torsdag öppnar Jysk en butik i Insjön. Då blir det fest igen.

Men för att sprida ut kundströmmarna varar den inte bara en dag utan en hel vecka. Kedjan har dessutom laddat upp med ordentligt med varor för att kunderna inte ska behöva rusa för att få en del av öppningserbjudandena.

Antalet kunder i och utanför butiken regleras. Det kommer också finnas möjlighet att betala utanför butiken liksom vid lagerportarna.

– Kunderna kommer att få vara med om en Jysk-öppning i delvis ny tappning. Det kommer att bli lite lugnare stämning än vid en vanlig öppning men det tror jag bara är positivt. Alla kommer ha tid att uppleva Jysk med avstånd, säger butikschefen Amanda Hansson.

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev