söndag4 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Hit kommer Netonnet – öppnar ytterligare en lagershop i höst: ”Stor potential”

Publicerad: 30 juni 2021, 11:21

Netonnet öppnar latershop i Halmstad. Foto: Pressbild

Netonnet satsar på ytterligare en till lagershop. Efter att ha letat efter rätt läge i Halmstad under en längre tid har bolaget nu hittat rätt. ”Våra analyser visar att vi har stor potential”, säger retailchefen Peter Andersson.

Ämnen i artikeln:

Netonnet

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


LÄS MER: Netonnet om utvecklingen efter rekordåret: ”Vi har inlett 2021 starkt”

Under senhösten öppnar Netonnet en lagershop i Halmstad. Bolaget etablerar sig vid södra infarten från E6:an med köpcentrumet Hallarna och handelsområdet Stenlyckan på andra sidan motorvägen. 

– Vi gläds åt att öppna upp vår nya Lagershop i Halmstad i höst, där våra analyser visar att vi har stor potential. Efter att ha letat efter en lämplig lokal i den halländska residensstaden under ett antal år har vi nu äntligen hittat rätt, säger Peter Andersson i en kommentar. 

Retailchefen Peter Andersson. Foto: Pressbild

LÄS MER: Netonnet öppnar för fler etableringar redan i år – men stänger en lagershop 

Netonnet ser stor potential I etableringen. Halmstad, som kommun, ligger strategiskt belägen med ett bra upptagningsområde. I kommunen bor det drygt 70 000 personer. 

– Läget är ett klassiskt Netonnet-läge; lättillgängligt och med bra trafikflöde. Det passar perfekt för vårt koncept. Våra lagershoppar är lite avsides belägna, med lägre hyra, och det i kombination med vårt uppskattade självbetjäningskoncept där kunden gör stora delar av jobbet själv bidrar till att vi kan hålla lägre priser, säger Peter Andersson. 

Lagershopen kommer att ha en yta av 3 400 kvadratmeter, där 2 400 kvadratmeter blir säljyta. Netonnet räknar med att etableringen kommer att skapa runt 25 arbetstillfällen. 

LÄS MER: Netonnets vd om tillväxtresan: ”Vi ser inget tak de närmaste åren”

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev