tisdag30 maj

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Här blir K-rauta sambo med en bilfirma: ”Vår butikslokal är i dag för stor”

Publicerad: 8 augusti 2022, 09:01

OBS! Genrebild som inte föreställer det aktuella varuhuset.

K-rauta i Linköping får sambo. En bilhandlare tar en del av ytan. ”Vår butikslokal är i dag för stor”, säger varuhuschefen Jonas Gustavsson.

Ämnen i artikeln:

K-rauta

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


K-rauta på Mörtlösa i Linköping delar med sig av ytan. Bilbörsen, som redan finns på handelsområdet, kommer att flytta in där. Det rapporterar Östgöta Correnspondenten. 

– Det här är ett val som jag gjort för att ge bättre service till våra kunder. Vår butikslokal är i dag för stor. I dag bygger man inte längre så här stora lokaler när man bygger nytt, så det är egentligen inget konstigt. Hyllorna kommer att stå tätare efter ombyggnationen, men vi kommer ha samma utbud av produkter och allt annat kommer att vara som tidigare, säger Jonas Gustavsson. 

Han berättar för tidningen att K-rauta började se över möjligheten att hyra ut en del av lokalen redan från ett år sedan. 

– Från början var tanken att det skulle bli en padelhall, men de två killarna som skulle driva padelföretaget hoppade av överenskommelsen. Så nu ska byggnaden i stället anpassas så att Bilbörsen kan flytta in. 

Bilbörsen kommer att ta en yta av 4 000 kvadratmeter. Arbetet med att anpassa lokalen efter deras verksamhet inleds i september och kommer att pågå under hösten. Målet är att arbetet ska vara klart under våren 2023. 

– Vi har ett fantastiskt samarbete med Bilbörsen och har haft det hela tiden, säger Jonas Gustavsson

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev