måndag5 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Här är Stadium Outlets nya citysatsningar: ”Känner oss trygga i konceptet”

Publicerad: 9 september 2020, 13:11

Stadium Outlet satsar i citylägen. En butik har öppnat i centrala Göteborg, dessutom väntar nytt läge i Stockholm under hösten. Till det läggs en etablering i Varberg.


Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


Läs mer: Sportkedjan stänger flera butiker: ”Det har varit och är fortsatt tufft”

– Stadium Outlet fortsätter sin stabila tillväxt trots den annorlunda tid vi upplevt senaste året. Vi känner oss trygga i konceptet och uppskattas i såväl fysisk som digital butik av våra kunder. Framtiden ser ljus ut, och det är trots en annorlunda tid, väldig spännande just nu, säger kedjans vd Daniel Löfkvist.

Butiken i centrala Göteborg öppnade 28 augusti och ligger på Södra Hamngatan i Fredstan. Verksamheten tar 1 250 kvadratmeter i anspråk.

I centrala Stockholm tvingades Stadium Outlet nyligen stänga sin butik på grund av omstöpningen av  Segelgatan. En ny butik är på gång i Stockholm city under hösten. Den blir 800 kvadratmeter stor. Var den kommer att ligga vill Stadium inte avslöja än.

Market har tidigare berättat att kedjan öppnar i Varberg på den nya handelsplatsen Lugnetrondellen. Butiken blir 1 325 kvadratmeter stor, premiär blir det i slutet av september.

Med de tre nya butikerna är kedjan upp i 60 enheter totalt fördelat på Sverige, Finland och Norge.

Läs mer: Hit kommer Stadium Outlet: ”Har under en längre tid varit under uppsikt”

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev