onsdag7 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Han tar Jeansbolaget till Falun: ”Det känns helt rätt”

Publicerad: 8 oktober 2021, 05:13

Alexander Dalsten öppnar Jeanbolaget i Falun tillsammans med Johan Bergman och Jonas Jansson, som även driver kedjans två butiker i Gävle. Foto: Pressbild

Jeansbolaget fortsätter att växa. Nu öppnar kedjan en butik i centrala Falun. ”Det känns helt rätt att stärka vår närvaro i Dalarna”, säger delägaren och butikschefen Alexander Dalsten.

Ämnen i artikeln:

Jeansbolaget

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


Jeansbolaget öppnar en butik i Falun. Kedjan flyttar in i Diös lokaler på Holmgatan, där MQ tidigare hade butik. 

– Det känns helt rätt att stärka vår närvaro i Dalarna. Vi ser fram emot att erbjuda våra kunder en personlig upplevelse och ett grymt utbud av kvalitativa plagg. Vi har ett gott samarbete med Diös på flera orter och ser fram emot att stärka vår relation genom en etablering i Falun, säger Alexander Dalsten. 

Han gör satsningen tillsammans med Johan Bergman och Jonas Jansson som driver Jeansbolagets butiker i gallerian Flanör och Valbo köpcentrum i Gävle. 

Fyra till fem personer kommer att arbeta i butiken. Just nu uppgraderas lokalen för att matcha Jeansboalgets koncept. 

– Jeansbolagets etablering på Holmgatan innebär ytterligare en attraktiv anledning att besöka stadskärnan. Här skapas en modern butik på ett hållbart sätt. Kedjans tydliga denimfokus och gemytliga serviceinriktning tilltalar en bred målgrupp, och vi är övertygade om att satsningen kommer bidra till ett ökat flöde av människor i området, säger Stefan Carlsson, uthyrare, Diös. 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev