fredag2 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

E-handlaren fortsätter att satsa fysiskt – här öppnar Jollyrooms nästa butik

Publicerad: 24 juni 2020, 07:20

Jollyroom öppnar ytterligare en fysisk butik. Lagom till skolstart är det premiär på Kungens kurva i Huddinge utanför Stockholm. ”Vi ser butiken som ett fint komplement där vi kan erbjuda mer expertis och vara mer personliga med kunden”, säger David Smedman, ansvarig för butiksetableringarna.

Ämnen i artikeln:

JollyroomLek och hobbyButik

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


Läs mer: Jollyroom debuterar som fysisk butik – fokuserar på gravida och nya föräldrar

I februari öppnade e-handlaren Jollyroom sin första fysiska butik. Den ligger på Kungsgatan i Göteborg och då fokus ligger på barn i låga åldrar har den fått namnet Jollyroom Baby.

Efter sommaren är det dags för etablering nummer två. Lagom till skolstart öppnar en butik på handelsplatsen Kungens kurva i Huddinge utanför Stockholm.

Butiken är 1 700 kvadratmeter stor och kommer att ha ett sortiment för barn från födseln och upp till tolv år.

För Jollyroom är det viktigt att butiken blir en plats där kunderna kan få guidning av deras kunniga personal.

– Jollyroom är och kommer alltid att vara en e-handlare, men vi ser butiken som ett fint komplement där vi kan erbjuda mer expertis och vara mer personliga med kunden. I vår butik kommer vi därför att skapa ett servicecenter för att hjälpa våra kunder att navigera i produktdjungeln, säger David Smedman.

Förutom produkterna i butiken kan kunderna även få tillgång till hela Jollyrooms sortiment enkelt digitalt och på plats få hjälp att beställa hem det de vill ha.

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev