torsdag28 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Deichmann öppnar nytt, flyttar och bygger om – här är vårens satsningar i Sverige

Publicerad: 24 februari 2022, 10:08

Foto: Josefine Laul

Deichmann satsar i Sverige. I vår öppnad en ny butik, tre befintliga flyttar till nya lägen och två byggs om. Alla får kedjans senaste koncept.

Ämnen i artikeln:

Deichmann

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


Under våren öppnar Deichmann en butik i Marieberg Galleria utanför Örebro. 

Det är inte den enda satsningen som den tyska kedjan gör på orten. I juni flyttar butiken i city till nytt läge i Vågen gallerian. 

Flera av kedjans butiker flyttar. Den i Kista gallerian utanför Stockholm öppnar i nytt läge 3 mars och den i Hansa City i Kalmar gör samma sak 14 april. 

Deichmanns butik i Borås har genomgått en total ombyggnad och nyinvigs 24 mars, även butiken i Falun har byggts om. Premiär där sker 14 april. 

Samtliga enheter får Deichmanns senaste koncept vilket bland annat innebär att de får en egen sneakersavdelning. Därmed har hälften av kedjans 31 svenska butiker det. 

Rack room-koncpetet, vilket innebär att skorna placeras på hyllor i sina originalboxar, behålls. Saknar kunden en storlek i butik kan den genom tjänsten Right size delivery få den hemskickad till sig. 

– Om du står i butiken och får ett ha-begär efter ett par skor från den aktuella kollektionen, som är utsålda i din storlek, kommer du alltid erbjudas att få skorna i rätt storlek skickade till dig. Tjänsten är gratis och du kan räkna med att få varan inom ett par dagar, säger svenska försäljningschefen Daniela Thissen. 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev