torsdag23 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Market Awards

Nya toppnamn klara för Retail Arena – höstens stora konferens för detaljhandeln

Publicerad: 30 september 2022, 10:58

Åhléns nya ägare Ayad Al-Saffar, Annika Winsth, chefekonom på Nordea, Andrew Allison, Head of Sales Retail på Google, Göran Westerberg, vd för Rusta, och Ted Boman, vd för Gina Tricot, är klara för Retail Arena den 19 oktober.

Flera retailprofiler har tillkommit efter sommaren och programmet är nu klart för årets stora branschmöte Retail Arena. Bland andra kommer Åhléns nya ägare Ayad Al-Saffar och en av Googles internationella höjdare att medverka. ”Vi har en mycket stark laguppställning”, säger projektledaren Lars Welin.

Ämnen i artikeln:

Retail ArenaMarket AwardsÅhlénsGoogleRustaGina Tricot

Fredrik Svedjetun

fredrik.svedjetun@bonniernews.se


En av de mest uppmärksammade nyheterna i branschpressen – Åhléns ägarbyte – kommer att följas upp på Retail Arena. Själva nyheten slog ner som en bomb i Detaljhandelssverige när Axel Johnson i juni meddelade att den anrika varuhuskedjan får en ny ägare.

LÄS OCKSÅ: Miljardmaskinen välkomnar lågkonjunkturen: ”Alltid bra med lite tillnyktring” 

 – Nyheten blev snabbt den mest lästa på Market.se och intresset för ägarbytet är otroligt stort. Därför är vi naturligtvis mycket glada över att kunna presentera Ayad Al-Saffar och kunna göra en intervju med honom på scenen, säger Lars Welin, som ansvarar för programmet till Retail Arena.

Flera nya talare har tillkommit efter sommaren. Bland de nya finns Annika Winsth, chefekonom på Nordea, Göran Westerberg, vd för Rusta, och Ted Boman, vd för Gina Tricot.

LÄS OCKSÅ: 25 branschprofiler: Här är kriserna som förändrar handeln i höst 

Konferensen rivstartar med ett frukostseminarium, Retail Talks Live (se tidigare Retail Talks här), och avslutas med en internationell talare i form av Andrew Allison, Head of Sales Retail på Google.

– Det blir en heldag som kommer att ge alla inom retail en rejäl portion kunskap och inspiration. Dessutom finns det så klart tid för att träffas och nätverka, säger Lars Welin.

Retail Arena hålls den 19 oktober på Grand Hôtel i Stockholm. Bakom konferensen står Market och Dagens industri. 

Läs mer och säkra din plats på årets viktigaste retailmöte här.

LÄS OCKSÅ: Här är finalisterna i Market Awards – 30 företag gör upp om priserna 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev