onsdag7 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Market Awards

Nu lanserar vi Market Insights – och en återkommande guide till e-handlare

Publicerad: 8 mars 2022, 09:57

Efter lunch i dag skickas det första Market Insights-brevet ut till våra prenumeranter, skriver Fredrik Svedjetun, chefredaktör på Market. Foto: Gabriel Liljevall

Vi fortsätter att bygga ut innehållet till våra betalande läsare. Idag lanserar vi två nya grepp – premiumbrevet Market Insights och den återkommande guiden Markets e-handelsskola.

Ämnen i artikeln:

Market InsightsMarkets e-handelsskolaMarket Awards

Fredrik Svedjetun

fredrik.svedjetun@bonniernews.se


Det blir allt svårare att navigera i en värld som präglas av snabba förändringar, stenhård konkurrens och en ständigt utmanande teknikutveckling.

Vi på Market vill vara ett stöd som hjälper dig och ditt företag att hänga med och fatta rätt beslut. Därför tar vi nu ytterligare steg för att fördjupa innehållet och erbjuda mer till våra betalande läsare.

Efter lunch i dag skickas det första Market Insights-brevet ut till våra prenumeranter. Där samlar vi de senaste artiklarna från vårt premiumutbud, toppat med veckans stora vägledande jobb. 

I dag kommer du bland annat kunna ta del av ”Betalkartan 2022” – en kartläggning av Sveriges 250 största e-handlares betallösningar. 

Market Insights skickas ut varje tisdag – och här är exempel på vad brevet kommer att innehålla:

Veckans stora premiumjobb. Det kan till exempel vara en unik kartläggning, en omfattande trendspaning eller en rejäl granskning.

En färsk analys av någon av våra externa experter. Läs mer om dem här.

En intervju med någon av handelns mest inspirerande toppchefer. Se exempel här

Markets e-handelsskola – en återkommande guide där såväl nya som etablerade e-handlare ska få hjälp och vägledning av branschens ledande proffs. Ta del av första avsnittet här.

De första avsnitten av Markets e-handelsskola gör vi ihop med e-handelsexperten Moon-Suck Song, känd som medgrundare av och vd för Panagora. 

I del ett, som alltså publiceras i dag, får du bland annat veta mer om utvecklingen av mono brands – med Revolution Race som lysande exempel – samt vad du behöver tänka på innan du drar i gång en egen e-handel. Var ligger ditt driv? Har du passion för produkt eller passion för aktieägarvärde?

Detta gör vi för prenumeranterna 2022

Under 2022 utvecklas Markets innehåll med ännu större fokus på kunskap, analys och affärsnytta. Målet är att ge våra betalande läsare insikter och inspiration som hjälper dem att fatta bättre beslut i den snabba transformation som detaljhandeln och e-handeln just nu genomgår. En av flera nyheter är analysbrevet Market Insights. Som prenumerant får du:

 

✓ ALLT DIGITALT INNEHÅLL – handelsnyheter, spaningar och intervjuer på sajten.

✓ UNIKA RAPPORTER OCH KARTLÄGGNINGAR – vi sammanställer löpande relevant data om detaljhandelns branscher, trender och kommande affärsmöjligheter.

✓ MARKET INSIGHTS – analysbrev fullproppat med insikter, varje tisdag i din inkorg.

✓ EXPERTANALYSER – varje vecka guidar Markets erfarna journalister och våra externa analytiker dig genom de viktigaste förändringarna och utmaningarna.

Självfallet kommer du även fortsättningsvis att hitta de senaste nyheterna om svensk och internationell handel på market.se. Vårt mål är att ge dig mer fördjupning, insikter och kunskaper, samtidigt som vi fortsätter att mata ut ständiga uppdateringar om de viktigaste händelserna i branschen.

Men om du vill få koll full på läget behöver du en prenumeration. Den tecknar du här.

Tidigare i år har vi även lanserat tävlingen Market Awards och nytt grafiskt manér, läs mer om det här och här.

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev