onsdag22 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Handelns mäktigaste

Rösterna rasar in till Handelns Mäktigaste – nu är sista chansen att påverka listan

Publicerad: 30 maj 2022, 05:45

Handelns Mäktigaste är inne på upploppet. I morgon stänger omröstningen.

Intresset för Handelns Mäktigaste är stort bland läsarna. Över 1 000 röster har redan kommit in. Du har fortfarande möjlighet att påverka – men inte länge till.

Ämnen i artikeln:

Detaljhandeln

Tillsammans med systertidningen Dagligvarunytt har Market tagit sig an uppdraget att utse Handelns Mäktigaste. Bland de nominerade ska en topplista med 100 namn vaskas fram. Just nu pågår omröstningen.

– Vi märker att engagemanget är stort för Handelns Mäktigaste, vilket är jätteroligt. Vi ska inte avslöja vilka som får flest röster, men det är tydligt att starka trender som lågpris och hållbarhet har gjort intryck på läsarna. Många vill också lyfta fram ledare som vänt utvecklingen för tidigare krisstämplade aktörer, säger Fredrik Svedjetun, chefredaktör på Market och Dagligvarunytt.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Qbrick är blockerad under “Visa våra partners”.

Hittills har alltså över 1 000 röster kommit in – röster som är en viktig del av juryns beslutsunderlag när topplistan spikas.

– Genom att först nominera sina favoriter och sedan rösta har läsarna stort inflytande. Har du inte redan lagt din röst så är det hög tid nu, säger Fredrik Svedjetun.

Omröstningen stänger nämligen i morgon tisdag, 31 maj, klockan åtta på morgonen

Klicka här för att rösta! 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev