Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Vd-byte

Vd-skifte hos Apoteksgruppen – han tar över: ”Vi har en tydlig plan”

Publicerad: 24 januari 2022, 09:16

Erik Sjögren blir vd för Apoteksgruppen.

Tomas Kibildis får nytt uppdrag inom Euroapotheca-koncernen. Då tar försäljnings- och driftschefen Erik Sjögren över som vd för Apoteksgruppen.

Ämnen i artikeln:

Apoteksgruppen

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


LÄS MER: Ägaren byter ut vd:n för Apoteksgruppen – efter mindre än ett år 

I mars 2020 tog Tomas Kibildis över som vd för Apoteksgruppen. Nu får han nytt uppdrag inom koncernen som vd för Eurovaistinė, Euroapotheca-koncernens apotekskedja i Litauen. 

Apotektsgruppens försäljnings- och driftschef Erik Sjögren tar över. 

– Jag är glad att Erik Sjögren nu kan ta över rollen som vd. Han är redan väl insatt i vår verksamhet genom att ha haft ansvar för både försäljning och drift av våra fysiska apotek, säger Tomas Kibildis i en kommentar. 

Erik Sjögren har arbetet inom Apotektsgruppen sedan juni 2019. Innan dess jobbade han inom Adidas i olika roller i över tio år. 

– Apoteksgruppen har en stark företagskultur som har tagit oss långt redan. Jag är stolt över att få ta detta vidare med teamet och visa vad vi går för. Vi ser fortfarande många områden som vi kan förbättra gentemot våra kunder. För detta har vi en tydlig plan som vi satt under hösten. Detta ser jag fram emot att genomföra med teamet, säger Erik Sjögren. 

Vd-skfitet sker nu i januari månad. 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev