lördag23 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Vd-byte

Snabbväxande e-handlaren byter vd – han tar över

Publicerad: 1 juni 2023, 11:55

Martin Hansson blir ny vd för Stronger.

Foto: Pressbild

Snabbväxande Stronger byter vd. Martin Hansson ersätter Annika Rantala på posten.

Ämnen i artikeln:

StrongerRekryteringLedarskapDetaljhandelnE-handel

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


Stronger byter vd, rapporterar flera medier som hänvisar till ett pressmeddelande. Annica Rantala lämnar bolaget och ersätts av Martin Hansson.

– Martins ledaregenskaper och kommersiella erfarenhet kommer att vara Stronger till gagn i den tillväxtambition som bolaget har, där vi arbetar på att bredda vår kanalmix för att nå fler kunder med vårt varumärke och våra produkter, säger styrelseordförande Jens Christian Buhl i en kommentar.

Martin Hansson kommer närmast Peak Performance där han arbetet i nästan åtta år i olika roller, senast som kommersiell chef. Tidigare har han varit anställd hos Nike.

– Jag har följt Stronger från sidan i många år och är imponerad av varumärket och tillväxtresan. Det har varit ett hårt klimat för detaljhandeln den senaste tiden, men det är en spännande tid att ta över uppdraget som vd för Stronger med den resa som bolaget är på med att utveckla sina försäljningskanaler, där egen e-com fortsatt är hjärtat i bolaget, men där man breddar sina kanaler, kommenterar han nya jobbet.

LÄS OCKSÅ: Vd:n om Strongers snabba framfart – och den globala expansionen: ”Borgar för tillväxt”

Annika Rantala beskriver resan med Stronger som fantastiskt kul och spännande.

– Tillsammans med teamet har jag byggt upp ett starkt strukturkapital och det är nu dags för bolaget att gå in i nästa fas där alla förutsättningar finns för fortsatta framgångar, säger hon.

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev