torsdag1 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Vd-byte

Rapparen tog över rodret hos Klarna – efter att ha investerat pengar i bolaget

Publicerad: 2 juni 2021, 08:08

Foto: Chad Cooper/Flickr

Sverigebekanta rapparen “A$AP Rocky investerar i Klarna – och har dessutom agerat betaljättens vd för en dag. ”Klarna är ett företag som ser framåt och utmanar status quo”, säger han i en kommentar.

Ämnen i artikeln:

KlarnaInvesteringar

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


Rakim Mayers, mer känd som A$AP Rocky, investerar pengar i Klarna. Under gårdagen agerade han dessutom vd för betaljätten.

– A$AP Rocky går inte att sätta i ett fack; en musiker, skådespelare, filantrop, en opinionsbildare när det kommer till stil, en person som fundamentalt och från så många utgångspunkter förstår vad publiken vill ha. Han utmanar status quo varje dag. Nu när konsumentupplevelsen i detaljhandeln kräver nya upptäckter, personlig anpassning och hållbarhet har vi från Klarna mycket att lära av honom. Dessutom, 16 år efter att jag grundade Klarna tycker jag att jag gjort mig förtjänt av en ledig dag, säger Klarnas vd Sebastian Siemiatkowski i en kommentar.

Det var i går, 1 juni, som A$AP Rocky satte sig i vd-stolen. Under dagen fokuserade han på mode och hållbarhet.

– Klarna är ett företag som ser framåt och utmanar status quo, vilket gör ett partnerskap med dem så tilltalande för mig. Jag är glad över att börja arbeta med Klarna på flera sätt, inklusive att gemensamt skapa en möjlighet för människor att återupptäcka stil när vi kommer ut ur det global mode-viloläget, säger han i en kommentar.

Inom kort kommer Klarna och A$AP Rocky att berätta mer om samarbetet.

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev