Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Vd-byte

Hon tar över – när grundaren tar ett kliv tillbaka: ”Ger oss en spets”

Publicerad: 29 augusti 2022, 07:37

22 augusti tog Carolina Lagerwall över som vd för My Perfect day.

Foto: Pressbild

Grundaren Pauline Grindvall tar ett steg tillbaka. I stället blir Carolina Lagerwall ny vd för e-handlaren My perfect day. ”En perfect match, helt enkelt”, säger Fredrik Blomqvist från ägaren Aller Media om värvningen.


My perfect day säljer dekorationer och detaljer till bröllop och andra festligheter online. Bolaget grundande 2014 och sedan 2021 är det en del av Aller Media. 

Grundaren Pauline Grindvall har fortsatt som leda bolaget efter ägarbytet. Nu får hon en ny roll och i stället tar Carolina Lagerwall över som vd. 

– Det här är helt rätt tillfälle att ta in en ny vd. Carolina Lagerwalls kompetens och engagemang ger oss en spets så att vi snabbare kan ta nästa steg i vår tillväxtresa. Det är en perfect match, helt enkelt, säger Fredrik Blomqvist, chef för e-handelssegmentet hos Aller Media.  

LÄS OCKSÅ: Hon tar sin e-handelssatsning till Norge: ”Efterfrågan har funnits länge” 

My perfect days grundare Pauline Grindvall, nya vd:n Carolina Lagerwall och Fredrik Blomqvist, chef för Aller Medias e-handelsverksamhet.

LÄS OCKSÅ: Mediekoncernen vill bli en storspelare inom e-handeln: ”Omsätta ett antal hundra miljoner”

Närmast kommer Carolina Lagerwall från zoo.se där hon varit e-handelsansvarig. Hon har tidigare erfarenhet av digital marknadsföring och e-handel från olika branscher. 

– My Perfect Day har gjort en spännande resa där man har byggt upp ett inspirerande och stabilt e-handelsbolag. I och med Aller Medias inträde förra året ökar möjligheterna att växa och med den fas som bolaget befinner sig i nu så kändes det väldigt lockande att få kliva in som ny vd. 

Grundarren Pauline Grindvall blir i stället chef för varumärke och koncept där hon ska utveckla marknadsföringen, konceptet och varumärket. 

– I min nya roll fokuserar jag fullt ut på det som är min styrka – att skapa inspirerande koncept och utveckla ett unikt sortiment. Jag och Carolina kompletterar varandra väl och tillsammans tar vi sats mot att bli Nordens ledande e-handel inom vår nisch, säger hon i en kommentar. 

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev