fredag27 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Vd-byte

Hon ska göra skönhetsjätten till nummer ett i Norden – nya vd:n värvas från Royal Design

Publicerad: 20 januari 2023, 05:10

Lisa Karlsson Bruzelius blir ny vd för Youty Group.

Foto: Christian Gustavsson

Youty Group värvar Royal Designs vice vd. Lisa Karlsson Bruzelius blir vd för skönhetsbolaget som driver sajterna Nordicfeel, Eleven och Blush. Uppdraget är tydligt: Bolaget ska bli ledande online i Norden inom skönhet och hälsa.

Ämnen i artikeln:

ElevenRekryteringE-handelDetaljhandeln

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


– Vi är mycket glada över vår rekrytering av Lisa som kommer bli en bra ledare till det kompetenta teamet vi har idag. Lisas e-handelserfarenhet i kombination med hennes breda kompetens från olika branscher gör att vi är trygga med att hon tar bolaget vidare mot nya framgångar, säger styrelseordförande Christina Tillman i en kommentar.

Närmast kommer Lisa Karlsson Bruzelius från jobbet som vice vd och operativ chef för Royal Design Group. Tidigare har hon arbetat inom Resia, Moderna Försäkringar och Telenor.

LÄS OCKSÅ: Unik kartläggning: Här är Sveriges 200 största e-handlare 2022 – ladda ner hela listan

Den 3 april börjar Lisa Karlsson Bruzelius hos Youty Group.

– Jag ser fram emot att leda Youty Group genom företagets nästa fas. Jag brinner för att leverera försäljning och resultat genom en riktigt vass kundupplevelse och ser att bolaget har stora möjligheter till fortsatt framgång. Att bygga ett både större och lönsammare företag tillsammans med det starka teamet som finns på plats, kommer bli en väldigt rolig resa, säger hon i en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Butiksnamnen skrotas – samlas under ny profil: ”Kostar på att driva tre varumärken”

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev