onsdag7 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Vd-byte

Han tar över rodret hos köksspecialisten: ”Nu inleds nästa kapitel i tillväxtresan”

Publicerad: 20 mars 2023, 08:22

Oscar Asplund går från att vara e-handelschef till att bli vd.

Foto: Pressbild

Oscar Asplund är ny vd för köksspecialisten Kitchenlab. Han har sedan 2018 varit bolagets e-handelschef och i den rollen ingått i ledningsgruppen. ”Vi kommer att fortsätta sträva efter att vara det självklara valet för såväl”, säger han i en kommentar.

Ämnen i artikeln:

E-handelRekryteringDetaljhandeln

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


Oscar Asplund har utsetts till vd för Kitchenlab. Bolaget säljer produkter online och i fysiska butiker.

– Jag ser fram emot att, tillsammans med det fantastiska teamet, fortsätta resan mot en ledande position inom vårt segment med blickfång på kvalitet, expertis och ”nördvändiga” köksprodukter, säger han i en kommentar.

Sedan 2021 är Kitchenlab en del av Online Brands.

– Vi kommer att fortsätta sträva efter att vara det självklara valet för såväl Sveriges gastronomiska elit som initierade och duktiga hemmakockar. Vårt mål är att kunna leverera all tänkbar köksutrustning där även det som är särskilt nischat, backas upp med kunskap hos vår kompetenta personal i butik. Samtidigt gör vi sortimentet mer tillgängligt för alla som gillar att handla online - även utanför Sverige - med hjälp av ny hemsida, fortsätter han.

I och vd-bytet lämnar grundarna Per Andersson och Richard Bahrke sina operativa roller i bolaget.

– Nu inleds nästa kapitel i bolagets tillväxtresa. Sedan Online Brands gick in som nya ägare för drygt ett år sedan har vi jobbat med nya satsningar framåt, och Oscar har allt som krävs för att ta bolaget vidare, säger Per Andersson.

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev