måndag25 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Vd-byte

Gina Tricots förre vd fattar rodret hos Bubbleroom

Publicerad: 31 augusti 2023, 06:11

Magnus Månsson blir vd för Bubbleroom.

Foto: Johan Lilja

Förre Gina Tricot-toppen tar över rodret för Bubbleroom. Magnus Månsson har utsetts till vd för bolaget.

Ämnen i artikeln:

BubbleroomLedarskapRekryteringE-handelDetaljhandeln

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


LÄS OCKSÅ: 24 branschprofiler: Här är faktorerna som avgör om du blir framgångsrik i höst

– I styrelsen är vi väldigt glada att vi får in en så erfaren, driven och uppskattad ledare som Magnus Månsson. Med sin gedigna, framgångsrika och minst sagt relevanta erfarenhet och kompetens, så är vi övertygade att vi har hittat helt rätt person för att leda Bubblerooms fortsatta tillväxtresa och därigenom nå en sund lönsamhet. Bolaget är snart igenom sin strukturella modernisering och transformation, och Magnus kommer därför in i en spännande tid där vi nu ska kapitalisera på de investeringarna och öka tempot framåt, säger styrelseordförande Freddy Sobin i en kommentar.

För närvarande är Magnus Månsson vd för Thevea Brands Group, där bland annat Tretorn ingår. Tidigare har han bland annat varit vd för Gina Tricot och Nelly.

– Jag är imponerad över Bubblerooms starka utveckling de senaste åren, och har sedan tidigare hört mycket gott om den värderingsstyrda kulturen som driver bolaget framåt. När jag i dag ser på marknaden för mode online, såväl utifrån mina tidigare erfarenheter och insikter i marknaden, så anser jag att Bubbleroom är ett av de starkaste positionerade varumärkena som dessutom kan ta för sig desto mer, säger Magnus Månsson som konstaterar att bolaget dessutom är välskött och att det tagit flera fundamentala investeringar för att säkra skalbarhet och stärkt lönsamhet framåt.

– Jag ser därför fram emot att kliva ombord och säkra en framgångsrik resa framåt tillsammans med alla kompetenta och passionerade medarbetare, fortsätter han.

Magnus Månsson börjar sitt nya jobb senast 15 december. Han efterträder Ville Kangasmuukko Nordström som innan sommaren sade upp sig från Bubbleroom då han fått nytt jobb.

LÄS OCKSÅ: Bubblerooms vd hemlighetsfull om framtiden – efter avhoppet

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev