torsdag8 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Svensk Handel inleder jakten på profilens efterträdare: ”Har byggt upp ett starkt team”

Publicerad: 18 augusti 2022, 10:02

Per Geijer, i dag säkerhetschef hos Svensk Handel, har fått nytt jobb. Foto: Pressbild

Svensk Handel tappar en av sina profiler. Säkerhetschefen Per Geijer har fått nytt jobb. 1 oktober börjar han som divisionschef hos Nordic Level Group. ”Processen att hitta en ny säkerhetschef inleds omgående”, säger Viktor Schmidt på Svensk Handel.

Ämnen i artikeln:

Svensk Handel

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


– Det känns oerhört spännande att få bli en del av Team Level. Jag har sett och erfarit vad Levels medarbetare kan leverera och ser fram emot det vi ska göra tillsammans. Efter många år av arbete med angrepp mot företagare är det klart för mig att behovet av trygghet och säkerhet aldrig har varit större. Level har en mycket viktig roll att spela här och jag är väldigt glad över att få bidra i det arbetet framöver, säger Per Geijer i en kommentar. 

Per Geijer har varit säkerhetschef hos Svensk Handel i elva år. Innan dess drev han ett eget konsultbolag med fokus inom säkerhet och arbetsmiljö.

Level Group förvärvar, utvecklar och integrerar bolag inom säkerhetssektorn. Koncernen har som mål att vara en helhetsleverantör av trygghets- och säkerhetslösningar. 

– Jag är stolt över att vi i Per Geijer lyckats rekrytera av säkerhetsbranschens mest erfarna och kvalificerade profiler, säger vd Thomas Lundin i en kommentar. 

Så kommenterar Svensk Handel säkerhetschefens avhopp: 

– Per Geijer har under elva års tid gjort ett utmärkt arbete som säkerhetschef på Svensk Handel. Han har byggt upp ett starkt team som varje dag bedriver ett framgångsrikt säkerhetsarbete, tillsammans med och för, våra medlemmar. Processen att hitta en ny säkerhetschef för Svensk Handel inleds omgående, säger presschef Viktor Schmidt. 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev