söndag29 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Stadium värvar ny toppchef från Rusta: ”Ser fram emot att få driva och leda utvecklingen”

Publicerad: 20 september 2022, 11:21

Lina Åström blir chef för produktion och hållbarhet hos Rusta.

Stadium värvar från Rusta. Lina Åström blir chef för produktion och hållbarhet. ”Jag brinner verkligen för affären som helhet och att få till den bästa lönsamma och hållbara helheten”, säger hon i en kommentar.

Ämnen i artikeln:

StadiumRusta

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


Lina Åström har rekryterats till Stadium som chef för produktion och hållbarhet. 

I den rollen ska hon, tillsammans med sitt team, säkerställa, utveckla och optimera Stadiums produktionskapacitet med kunden, hållbarhet och socialt ansvarstagande i fokus. 

– När vi nu tar nästa steg i utvecklingen av våra egna varumärken där lansering och kommersialisering på nya marknader är en del, spelar vår produktionsapparat en nyckelroll. Hållbarhet är något som vi på Stadium har arbetat med länge och här har vi under det senaste året också stärkt upp teamet. Vi är glada att välkomna Lina som med sitt affärsdriv och långa erfarenhet från produktion och kvalitet kommer att stärka upp teamet ytterligare på vår spännande resa, säger Miranda Nanhed, inköps- och kategorichef för Stadium. 

Lina Åström har jobbat länge med produkt- och sortimentsutveckling och kommer närmast från Rusta där hon varit affärsområdeschef och jobbat med sortimentsutveckling. 

– Jag brinner verkligen för affären som helhet och att få till den bästa lönsamma och hållbara helheten. Jag ser fram emot att tillsammans med teamet samt våra leverantörer få driva och leda utvecklingen av våra produkter och produktion och på så sätt förbättra affären och minska påverkan på miljön, säger hon i en kommentar. 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev