lördag25 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Stadium förstärker i ledningen – värvar chef för egna varumärken: ”Nyckelordet för mig är produktutveckling”

Publicerad: 17 oktober 2022, 08:37

Dennis Majer blir ny chef över Stadium egna varumärken. Foto: Pressbild

Sportgiganten Stadium plockar in Dennis Majer i rollen som ansvarig för kedjans portfölj av egna varumärken. Med 20 års erfarenhet i branschen har han tidigare arbetat på bolag som J. Lindeberg, Gant och Boomerang.

Ämnen i artikeln:

StadiumGantBoomerangSport och fritid

Loke Westberg

loke.westberg@bonniernews.se


Stadium har välkända egna varumärken som Soc och Everest.

Nu fortsätter satsningen på att förvalta och utveckla dessa när butikskedjan anställer Dennis Majer som chef över den egna varumärkesportföljen.

– Vi har några av marknadens mest uppskattade varumärken inom sportsegmentet i Norden och har en fortsatt spännande resa att göra. Som ett led i att toppa upp teamet och ta nästa steg i utvecklingen av våra egna varumärken, där lansering på nya marknader är en del, känns det också fantastiskt att få addera en spelare som Dennis till laget, säger Miranda Nanhed, inköp- och sortimentschef på Stadium, och fortsätter:

– Dennis gedigna erfarenheter av att driva och leda design och produktutveckling inom både mode- och sportsegmentet tillsammans med hans fokus på kund, produkt och engagemang i att bygga laget kommer att bli oslagbart. Stadium är ett starkt och attraktivt varumärke vilket också gör att vi kan attrahera de bästa talangerna till vår satsning.

Dennis Majer har 20 års erfarenhet i branschen. Han har haft ledande positioner inom försäljning, design och produktutveckling.

På J. Lindeberg har han bland annat ansvarat för produktutveckling inom segmenten mode, golf och skidor, vilket går i linje med Stadiums egen portfölj. 

– Jag ser fram emot att tillsammans med teamet ta fram nya vinnande produkter – produkter med bra kvalitet, bästsäljare som kunderna älskar. Detta tillsammans med starka team och med både kund och hållbarhet i fokus. Nyckelordet för mig är produktutveckling. Det finns också saker man ska vara nöjd med men visst finns det alltid något att skruva på, och det är något jag älskar. Det känns superkul att komma till Stadium som har sin fina bakgrund. Jag ser verkligen fram emot att ha kul, utvecklas tillsammans och lära mig mer av mina nya kolleger, säger Dennis Majer i ett pressmeddelande.

 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev