måndag25 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Rizzo hämtar ny toppchef från Afound: ”Precis vad bolaget behöver”

Publicerad: 9 augusti 2023, 07:41

Rizzo Group har rekryterat Pernilla Bonny som ny operativ chef (COO). Hon kommer närmast från rollen som head of sourcing & core services hos H&M:s marknadsplats Afound.

Ämnen i artikeln:

Rizzo GroupRekrytering

Mikael Sydner

mikael.sydner@bonniernews.se


LÄS OCKSÅ: Rizzo har tillväxt i sikte: ”Jag kände aldrig en oro för likvidation”

Pernilla Bonny har under sina nästan sex år på Afound jobbat med affärsmodeller inom retail, wholesale och marknadsplats för de olika expansionsmarknaderna.

Dessförinnan var hon head of supply chain på klockföretaget Triwa och skoföretaget Swedish Hasbeens.

– Vi är otroligt glada över att få in Pernilla i team Rizzo Group och hon är en viktig pusselbit i den nya ledningsgruppen som håller på att formas. Hennes kompetens och mångåriga erfarenhet inom inköp och logistik, ihop med hennes starka ledaregenskaper är precis vad bolaget behöver för den fortsatta resan mot lönsamhet och tillväxt, säger Helena Morland, vd på Rizzo Group, i en kommentar.

– Jag ser verkligen fram emot utmaningen, att vara drivande i Rizzos Groups nästa steg. För min del är det speciellt roligt att få arbeta både i detaljerna och att få måla de stora penseldragen – arbeta för operational excellence – grunden till lönsam tillväxt! Att få kliva in i ett revanschlystet team ser jag som ett stort plus. Jag tror att jag kan tillföra mycket i de operationella processerna samt partnerskap och förhandling med leverantörer. Jag kommer även med en massa energi – full fart framåt! säger hon.

LÄS OCKSÅ: Patrik Stoopendahl: Ett avgörande ord – som visar att Rizzo förstår kunden

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev