måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Reitan tappar sin svenska inköps- och marknadsdirektör – ska leda den norska verksamheten

Publicerad: 7 mars 2022, 07:04

Reitan Conveniences vd Mariette Kristensson är nöjd med att ha rekryterat nya vd:n för den norska verksamheten internt. 1 maj tar AnnaMaria Carnemark över.

Reitan Convenience Sverige tappar sin inköps- och marknadsdirektör. I maj blir AnnaMaria Carnemark vd för servicehandelsjättens norska verksamhet. ”Jag ser fram emot utmaningen”, säger hon.

Ämnen i artikeln:

ReitanPressbyrån7-Eleven

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


1 maj blir AnnaMaria Carnemark vd för Reitan Convenience i Norge. I dag arbetar hon som inköps- och marknadsdirektör för den svenska verksamheten. 

– Jag tror och hoppas att mina erfarenheter från den svenska marknaden ska lyfta Reitan Convenience i Norge ytterligare. Jag ser fram emot utmaningen att, tillsammans med alla nya duktiga kollegor, bygga vidare på det fantastiska arbete och förutsättningarna som redan finns, säger hon i en kommentar. 

AnnaMaria Carnemark har arbetat inom Reitan Convenience i över tio år i olika roller. Förutom inköps- och marknadsdirektör har hon bland annat varit marknadschef för både Pressbyrån och 7-Eleven i Sverige. 

– På Reitan Convenience har vi verkligen lyckats med att ta tillvara på kompetensen som finns hos oss och att låta våra medarbetare växa med nya spännande utmaningar. AnnaMaria har all kunskap och erfarenhet som behövs för axla rollen som vd, och jag är övertygad om att hon kommer bidra till Reitan Convenience Norges fortsatta utveckling och tillväxt, säger Mariette Kristensson, vd för Reitan Convenience. 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev